12.11.06

Koruisaa sunnuntaita!

Pitkästä aikaa sain jonkun korukohtauksen ja tein useamman korun "yhdellä istumalla". Valitan huonoja kuvia. Pakko kai se on myöntää että känny ei ole kamera, vaikka siinä kamera olisikin...


Ensin enkelikorviksia. Nämä menevät joululahjoiksi, koska eivät oikein istu omaan tyyliin. Vaikka kuvasta ei näy, niin kyllä niillä on sädekehät ja kaikki muut tykötarpeet mitä enkelit tarvitsevat. Ja noi keskimmäiset on tummanvihreitä, eikä suinkaan mustia...


Sitten pinkki kissansilmähammas. "Ketjussa" kirkkaita siemenhelmiä ja roosansävyisiä särmikkäitä helmiä. Ehkä vähän hempeä mulle, mutta menee työkoruna varsin mainiosti.


Sitten ladylike/pikkujoulukoru. Yleensä vierasta kullan/pronssinsävyjä, mutta jotenkin ne tuntuivat istuvan tähän. Epäilenpä silti että tämä löytää kotinsa jostain muualta, koska mulla ei ole muita koruja joita voisi käyttää tämän kanssa.


Ja viimeisenä rannekoru särmikkäistä (ja tällä kertaa peräti AB-käsitellyistä!!!) ja pyöreistä hematiitin värisistä lasihelmistä. Eipä tuo skannattu kuva paljoa parempi ole, muuten kuin tarkkuutensa puolesta... Sääli että noiden särmikkäiden upea punaoranssi väri ei oikein tule esille tuosta. Tätä tulee kyllä pidettyä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita koruja. Suosikkini on tuo viimeisenä esitelty rannekoru.

Kaivoin muuten itsekin helmet ja muut roippeet esille ja ryhdyin hommiin. Tuntuu vaan olevan vaikeaa. Vaikka kuinka tekisi mieli olla innovatiivinen, niin lopputulos on vaan jotain ihan tavallista. Mutta hyvä niin, kunhan jotain saa aikaiseksi.